Dit is wat jouw favoriete drankje zegt over jou

2022-09-14
Louis

Wist je dat jouw vaste bestelling veel over jou zegt? Volgens de mannen en vrouwen achter de bar namelijk wel. Het barpersoneel heeft jarenlange ervaring met het serveren van drankjes aan allerlei publiek.

 

Martini

Misschien ben je een groot James Bond fan, misschien heb je het afgekeken van Sex and the City. De martini is een echte klassieker. Je kunt het heerlijk thuis maken terwijl je poker speelt op Casino777, maar als je het in de bar bestelt dan weet het personeel al direct hoe laat het is. Een klassieke martini is weggelegd voor mensen die een traditionele denkwijze hebben. Je bent waarschijnlijk, intelligent, mysterieus en je weet precies hoe je de aandacht kunt trekken. Bestel je een gin martini? Dan weet je precies wat je wilt in het leven en ben je bijzonder zelfverzekerd.

 

Bier

Een biertje is altijd lekker, maar het is niet het meest spannende drankje. Volgens barmannen is het een ideaal drankje voor mensen die snel gestrest raken en zich zorgen kunnen maken over van alles. Vandaar dat ze het liefst voor een veilige keuze gaan zoals een bier. Een man die bier drinkt hangt ook graag bij de bar en toont interesse in de verschillende brouwprocessen.

 

Gin & Tonic

De klassieke Gin & Tonic is zeer geliefd in Nederland. Het barpersoneel zegt dat de bittere smaken een connectie hebben met psychotisch gedrag. Volgens hen zijn mensen die van bittere smaken houden ook dol op de donkere kant van het leven. Ze zoeken graag sensaties en zijn doorgaans individueel. Een echte Gin & Tonic drinker is aan de rustige kant en kan op het eerste gezicht wat stil overkomen. Geniet van de donkere kant van het leven en trek je niets aan van wat andere mensen denken.

 

Margarita

Mensen die van zout houden worden vaak gezien als levensgenieters die niet bang zijn om nieuwe ervaringen op te doen. Als jij standaard een margarita besteld dan houd je vast van avonturen. Je herhaald niet graag dezelfde bars of clubs, maar ontdekt liever iets nieuws. Jouw sociale leven is enorm bruisend terwijl je professionele leven hier iets onder lijdt.

 

Roze Gin & Limonade

Zoals je waarschijnlijk al verwacht bestellen met name jonge dames dit feestelijke drankje. Dit zoete drankje is een favoriet voor jonge mensen die nieuw zijn en nog niet vaak alcohol hebben gedronken. Verder is de Roze Gin en limonade vooral een trendy drankje wat leuk staat op Instagram.

 

Wijn

Een glaasje wijn is een voor de hand liggende keuze. Dit maakt het echter niet minder lekker en vooral sociale mensen bestellen dit drankje graag. Als wijndrinker weet je een goed gesprek te voeren. Je bent niet bang om intrigerende vragen te stellen, want jij ben onbevreesd. Mensen die rode wijn drinken zijn wat rustiger en zijn er vooral om van het moment te genieten. De witte wijndrinkers onder ons zijn echter heel spraakzaam en houd van iedereen.

 

Wodka Redbull

Dit drankje is weggelegd voor de wildebrassen onder ons. Het barpersoneel zegt dat vooral mensen die tot lang na sluitingstijd verwachten te blijven een wodka redbull bestellen. Helaas veroorzaken deze bestellers ook vaak problemen. Ze denken namelijk dat een energiedrankje gemixt met sterke drank een goed idee is, maar in de praktijk is dat vaak niet zo.

 

Tequila shot

Zodra iemand aan de bar een tequila shot besteld, weet de barman al genoeg. Deze persoon hoeft morgen hoogstwaarschijnlijk niet te werken en kijkt er naar uit om vanavond even los te gaan. Liefhebbers van tequila zijn doorgaans wild en zorgeloos. Je hebt spanning en avontuur nodig en weet het altijd te vinden.